Aktueel

De Astro-gilde presse-papier

Jaren lang heb ik nagedacht over wat voor symbool de kern van ons vak – het maken van horoscopen – zou kunnen symboliseren. Natuurlijk, horoscoopsymbolen in overvloed, maar dat raakte nog niet echt de kern. Uiteindelijk denk ik het te hebben gevonden: de wezenlijke bron van alle horoscopen is het feit dat een tijdsmoment een bepaalde kwaliteit inhoudt. Een tijdstip kan dus kwaliteit in zich herbergen. Kort samengevat:

Tijd = Kwaliteit.
Ik maakte een kleimodel van een hand die een horloge vasthoudt, gebed in een schijf met de tekens van de dierenriem. Dat was 6 of 7 jaar geleden. Ik maakte ook een gipsen afdruk ervan om daarna via een siliconen mal afgietsels te kunnen maken. Toen viel het werk stil en het duurde tot 2019 voor ik een mal liet maken en de eerste afgietsels nu beschikbaar zijn gekomen. Op de rand van de sokkel staat de Latijnse spreuk:

TEMPUS QUALITAS EST

Het astrogilde presse-papier is meestal op voorraad in de kleuren zilver en brons. Andere kleuren 2 weken levertijd prijs: € 14,95

bestellen via info@athelas.nl of tel. 0616749562Geboortetijd niet bekend? Astrodobbelstenen kunnen uitkomst bieden!

Astrodobbelstenen uit voorraad leverbaar. Jammer genoeg niet meer leverbaar in metalen doosje zoals op de afbeelding, maar in plastic. Dat nieuwe doosje kan niet als briefpakje verzonden worden. Verzendkosten € 6,20. Daarom kan het setje ook in een neutraal plat doosje geleverd worden tegen normale briefpakjes tarief.

Prijs dobbelstenen € 15,00

Astrodobbelstenen als orakel

Van veel bekende mensen zijn de geboortetijden niet bekend. Toch is er een mogelijkheid om die tijd te vinden. Hoe werkt het? Het is natuurlijk een manier van orakelen en je verbinden met de kosmos.
1. Ga er rustig voor zitten.
2. Neem je voor het antwoord te accepteren, ook al is het je deze keer wellicht niet gegund. Daar kan een reden voor zijn die we niet kennen.
3. Vraag aan de teken-dobbelsteen of hij wil aangeven in welk teken de ascendant zich bevindt.
4. Gooi de dobbelsteen en noteer het teken dat geworpen is
5. Vraag nu om de dwad waarin de ascendant staat. Een teken bestaat uit 12 dwads van elk 2,5 graad. De eerste dwad is het Ram-dwad (0-2,5), het tweede het Stier-dwad (2,5-5), enz. Gooi de dobbelsteen en noteer het 2,5 gradentraject volgens het teken dat de dobbelsteen aangeeft. Nu heb je nog maar een speelruimte van 2,5 graad waarbinnen de ascendant moet staan.
6. Neem enkele belangrijke momenten uit het leven van de betreffende persoon en maak een primaire progressie van die datum of periode. Weet je geen datum, neem dan het midden van het jaar (1-7-jaartal)
7. Kijk of het pr. pr. MC een aspect maakt met het onderwerp van de gebeurtenis (een huisheer of een planeet).
8. Corrigeer binnen die 2,5 graad het juiste moment.Algemeen telefoonnummer

Voor alle astrologische contacten geldt mijn mobiele telefoonnummer: 06-16749562