De astrologische winkel voor astroloog, cursist-astroloog of astrologie-geïnteresseerde


In deze winkel treft u artikelen aan, die beogen de kennis van de astrologie te stimuleren, maar die er tevens voor kunnen zorgen dat u op een kleurig en plezierige manier met de astrologie bezig kunt zijn.
Hieronder treft u het eerste artikel aan. Links in het scherm kunt u kiezen uit andere artikelen, waarna u via de bestelknop uw keuze kunt maken.Astrodobbelstenen

Astrodobbelstenen: leuk en leerzaam!

De originele Engelse Astrodice!
Astrodice, of liever gewoon astrodobbelstenen, zijn drie dobbelstenen met twaalf vlakken. De eerste heeft op elk vlak een planeet, aangevuld met de Noordelijke en de Zuidelijke Maansknoop, de tweede heeft op elk vlak een Teken staan, en de derde heeft op elk vlak een nummer staan en wordt gebruikt voor de astrologische Huizen.Ideaal als oefenmateriaal en voor orakelen

Wilt u met een groep uw duidingsvaardigheid testen? Elke worp levert een unieke combinatie van planeet, teken en huis. Zo oefent u soepel en snel duiden.
Als orakel geven deze dobbelstenen - omdat toeval nu eenmaal niet betstaat - een astrologische interpretatie van uw vraag. Omdat in elke vraag ook het antwoord verborgen zit, kunt u de dobbelstenen raadplegen. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden, maar die gelden voor alle orakelsystemen. Zo moet u slechts een vraag tegelijk stellen en liefst zo weinig mogelijk vragen die met ja of nee kunnen worden beantwoord. Is het antwoord lastig te interpreteren, of niet naar uw zin, gooi dan niet opnieuw, want dan zullen de stenen alleen maar verwarring en chaos laten zien, uw ego komt dan namelijk om de hoek kijken en verstoort een zuiver gebruik van de stenen.
In leren zakje in metalen doosje, met een handleiding in het engels, en een uitgebreide versie in het Nederlands
Prijs (excl. Verzendkosten) €15,00.Deze website is gemaakt door Margot Wijbrans-Roodbergen

Athelas Astrologische Dienstverlening
Marga Klompélaan 57
5122 BP Rijen
tel. 06 16749562
e-mail: info@athelas.nl