(bijgewerkt vanaf 14 april 2019)de Astro-gilde presse-papier


Jaren lang heb ik nagedacht over wat voor symbool de kern van ons vak zou kunnen symboliseren. Natuurlijk, horoscoopsymbolen in overvloed, maar dat raakte niet echt de kern. Uiteindelijk had ik het gevonden: de astrologie dankt haar bestaan aan de wezenlijke bron: het feit dat een tijdsmoment een bepaalde kwaliteit inhoudt. Een tijdstip kan dus kwaliteit in zich dragen. Kort samengevat Tijd = Kwaliteit.
Ik maakte een kleimodel van een hand die een horloge vasthoudt, gebed in een schijf met de tekens van de diereriem. Dat was 6 of 7 jaar geleden. Ik maakte ook een gipsen afdruk ervan om daarna via een siliconen mal afgietsels te kunnen maken. Toen viel het werk stil en het duurde tot 2019 voor ik een mal liet maken en de eerste afgietsels nu beschikbaar zijn gekomen. Op de rand van de sokkel staat de Latijnse spreuk:

TEMPUS QUALITAS EST

Kijk in mijn webwinkel wat de mogelijkheden zijn om zo'n presse-papier te bestellen.Geboortetijdstip niet bekend? De astrodobbelstenen bieden uitkomst!


Van veel bekende mensen zijn de geboortetijden niet bekend. Toch is er een mogelijkheid om die tijd te vinden. Met de astro-dobbelstenen is me dat nu al meerdere malen gelukt. Hoe werkt het?
Het is natuurlijk een manier van orakelen en je verbinden met de kosmos.
Ga er rustig voor zitten.
Neem je voor het antwoord te accepteren, ook al is het je deze keer wellicht niet gegund. Daar kan een reden voor zijn die we niet kennen.
Vraag een de teken-dobbelsteen of hij wil aangeven in welk teken de ascendant zich bevindt.
Gooi de dobbelsteen en noteer het teken dat geworpen is
Vraag nu om de dwad waarin de ascendant staat. Een teken bestaat uit 12 dwads van elk 2,5 graad.
Gooi de dobbelsteen en noteer de 2,5 graden volgens het teken dat de dobbelsteen aangeeft.
Nu heb je nog maar een speelrumte van 2,5 graad waarbinnen de ascendant moet staan.
Neem nekele belangrijke momenten uit het leven van de betreffende persoon en maak een primaire progressie van die datum of periode.
Kijk of de pr. pr. MC een aspect maakt met het onderwerp van de gebeurtenis (een huisheer, of een planeet).
Corrigeer binnen die 2,5 graad het juiste moment.Astrokaartenboek deel 4 gezondheid en voeding


De prijs voor dit lijvige deel uit de reekst astrokaarten boeken is jammergenoeg wat duurder geworden, omdat de drukker zijn prijzen verhoogd heeft. de prijs is nu 28 euro.
Niettemin blijft dit deel een unieke verzameling van kernbegrippen en trefwoorden geput uit diverse boeken op het gebied van gezondheid en voeding. De navolgende boeken hebben wij geraadepleegd: Astrologie en dieet (Richard Jenkin); Astrologie en geneeskunde (Wagenaar); Astrologische geneeskunde (Arnold Diemond); de 360 graden van de dierenriem (Ebertin); Medische astrologie en voeding (Eileen Nauman); Sterren, mensen, kruiden (Melly Uyldert); de Twaalf helers van de Zodiak (Peter Damian); Ziekte als symbool (Rudiger Dahlke)
U kunt dit boek bestellen via onze webwinkelpagina, of via e-mail info@athelas.nl

Algemeen telefoonnummer

Voor alle astrologische contacten geldt mijn mobiele telefoonnummer: 06-16749562


Deze website is gemaakt door Margot Wijbrans-Roodbergen

Athelas Astrologische Dienstverlening
Marga Klompélaan 57
5122 BP Rijen
tel. 06 16749562
e-mail: info@athelas.nl